ParaSummer jätkub…

ParaSummer jätkub…

3720846599_86a96554a1

Täna on ParaSummeri kuues päev. Ilm muudkui ähvardab, aga lõpuks laseb ikka hüpata ja mitte vähe. Eile sai tehtud uus tõusurekord BRITAga – 16 tõusu päevas.

Võistluste seis. Täna peaksid toimuma FS-3 viimased võistlushüpped, trackdive võistlused lähenevad ka finaalile.

Hüppenumbrid. Täna täitub Ekstremistil 1500 hüpet, üleeile täitus Villemil 1000.

Uued vabalangejad. Mudilasi lennuväljal jagub ja vähemalt 4 neist on jõudnud nii kaugele, et avavad oma varju juba ise ja paar aktiivset on  jõudnud ka 3,5 km kõrgusele.

Emad, kes jälle hüppavad. Peale 4,5 aastast pausi alustas jälle  Trino emme Annika, peale 1,5 aastast pausi vabalanges Tormi ema Kadri ja hetk tagasi, tänasel esimesel tõusul avas skoori 3,5 aastat maa peal olnudJakobi ja Kata emme Jane. Peeter-Karli ema Alice sai  come-backiga hakkama juba eelmisel suvel.

Rekordid. Kui ilma jagub, hakkame täna harjutama naistewayks. Wingsuitide rekord sai ka eile esimese harjutuse ja enne laagri lõppu vormistatakse see kindlasti ära.

Muud värki. Eile õhtul mängisid Rapla poisid “The Wetters” pilli ja viskasid nalja kah. ParaSummeri 10nda sünnipäeva tort sai eile lahti lõigatud ja sünnipäevalaul lauldud. Reedel on Meie pubis Rokiosakonna kontsert (bändis ainult langevarjurid).

Üllatusi. Naised võtavad paljaks. Vabalangemises :) Stay tuned!!

Jaga postitust