06.-08. juuni kokkuvõte

06.-08. juuni kokkuvõte

Reedel otsustas Brita pisut pipardada ja keeldus vasakut mootorit käivitamast. Piloodid kohale toimetanud lennuk ei olnud varustatud hüppekõlbuliku uksega, kuid meie õnneks oli sõbraliku naaberklubi An-2 pöördesse aetud ning nii läks kolme tõusuga päev ikkagi kirja.

Laupäeva hommikul otsustas üks dessantvarjuga tegelane oma maandumiskohaks valida Brita tiivaotsa, kuid (nii meie kui tema enda) õnneks pääsesid kõik asjaosalised vaid kriimustuste ja muhkudega. Lisaks “vanadele kaladele” saabusid lennuväljale värsked mudilased, keda Parasiili valvsa silma all oli koolitanud instruktorihakatis Sepandi. Eksam ja varuvarjuharjutus tehtud, suundus järelkasv lennukisse, kust wolli nad poolteist kilomeetrit kõrgemal välja tagasi juhatas. Hüppepäev lõppes pärast üheksanda tõusu maandumist supi ja sauna tähe all.

Pühapäev algas, nagu tavaliselt, pannkoogisöömisega. Et ilmajaam oli lubanud tõusvat tuult, laaditi lennuk sissejuhatuseks kohe õpilasi täis ja saadeti üles. Pikka pidu neil kahjuks ei olnud, kuna ilmaprognoos osutus õigeks ning tuule tugevus ületas peatselt algajatele lubatava piiri. Kogenud hüppajad aga jätkasid, tähistades muuhulgas ka kaht juubelit: Aatomik tegi oma 500. ja APU 400. hüppe. Kuuenda tõusu järel pandi lennuk ära ja asjad kokku, kinnitati Nõmme kõrtsis keha ja mindi laiali, et nädala jooksul pisut hüpperaha teenida ja reedel taas lennuväljal kohtuda.

Jaga postitust